Občni zbor društva

15.03. 2019,
Kategorija: Nekategorizirano | Komentarji (0)

Pregled opravljenega dela in načrti za naprej

Člani in članice Turističnega društva Tuhinjska dolina so se v četrtek, 14. marca 2019, zbrali na rednem letnem občnem zboru. V poročilu je bilo izčrpno predstavljeno opravljeno delo po sekcijah ter finančni prilivi in odlivi. Vsa poročila za preteklo leto in program dela za leto 2019 so člani soglasno potrdili.

Občnega zbora se je udeležil tudi župan Občine Kamnik,  gospod Matej Slapar, ki je čestital članom društva za dobro opravljeno delo. Izpostavil je projekt Mobilni prireditveni prostor, ki je bil za društvo velik zalogaj, tako organizacijsko kot finančno. Program, ki si ga je društvo zadalo za leto 2019, se mu zdi »drzen«. A o izvedbi ne dvomi, saj je društvo že v prvih dveh mesecih organiziralo dva večja dogodka (drsanje v šotoru, pustovanje). Vsem prisotnim je zaželel uspešno delo ter veliko zadovoljstva ob delu, ki ga opravljajo s takšnim entuziazmom.

Turizem je eno izmed področij, ki je za občino zelo pomembno. Obisk gostov je v porastu, zato bo tudi temu področju potrebno nameniti določena sredstva.

Po končanem občnem zboru je sledilo druženje.

 

Olga Drolc

Ta prispevek še nima komentarjev.

  Napišite rezultat računa na levi

Oddaj komentar

Napovednik

Koncert Godbe Tuhinjska dolina

Datum: 30.11.2019 ob 19:00
Lokacija: Osnovna šola Šmartno v Tuhinju

3. celovečerni koncert

Preberi več...

Božična zgodba z živimi jaslicami

Datum: 22.12.2019 ob 17:00
Lokacija: Bizjakove doline pri Termah Snovik

Zgodba bo obogatena z izbranimi božičnimi pesmimi dua Tjaše in Uroša Steklasa.

Preberi več...