Spodbuda in pridobitev

15.04. 2009,
Kategorija: Dejavnosti društva | Komentarji (0)

Turizem je v občini Kamnik tista razvojna dejavnost, ki ji bomo morali tudi v prihodnje namenjati še posebno skrb, pozornost in zato spodbujati vlaganja vanjo.

Turizem je v občini Kamnik tista razvojna dejavnost, ki ji bomo morali tudi v prihodnje namenjati še posebno skrb, pozornost in zato spodbujati vlaganja vanjo. Seveda pa niso pomembna le vlaganja. Nič manj odločilni za uspeh in bogatenje dejavnosti nista tudi organiziranost in prepoznavnost, pri katerih imajo prav turistična društva veliko vlogo in pomen.
 
Novo Turistično društvo Tuhinjska dolina je pomembna spodbuda, da se v tem delu naše občine ob že pomembni dejavnosti, ki jo bogatijo in v zadovoljstvo vseh razvijajo Terme Snovik, še bolj spodbudijo različne turistične možnosti in dejavnosti. Tako bo občina Kamnik postala še bolj prijazen in zanimiv turistični biser, ki ga že zdaj krasijo Arboretum, Kamniška Bistrica, kraji v objemu kamniških planin in številne turistične prireditve med letom...
 
Vesel sem ustanovitve društva in novega glasila. Zato pozdravljam novo turistično moč in medijsko pridobitev v Tuhinjski dolini. Ob novem društvu je obveščanje prav gotovo oblika za še boljše povezovanje, slednje pa za nove ideje in bogatenje ponudbe. Turizem pa je ena najpomembnejših oblik v jutrišnjem razvoju občine in Tuhinjske doline v njej.
 
Župan Tone Smolnikar   

Ta prispevek še nima komentarjev.

  Napišite rezultat računa na levi

Oddaj komentar

Napovednik

Trenutno ni objavljene nobene napovedi