Skoči na vsebino
Domov » Dogodki » 2. hokejski turnir za pokal Term Snovik

2. hokejski turnir za pokal Term Snovik

V soboto, 11.02.2023 je na pokritem drsališču pri Termah Snovik potekal 2. hokejski turnir za pokal Term Snovik v organizaciji Turističnega društva Tuhinjska dolina.

Amaterskega hokejskega turnirja se je udeležilo 12 ekip z navijači iz vse Slovenije. Posamična tekma je trajala 10 minut, igralo se je po sistemu 3 na 3 brez vratarjev. V sklopu turnirja je bilo odigranih 24 zanimivih obračunov, kjer ni manjkalo strasti, ekipnega duha in lepih potez. Ekipe so bile razporejene v 4 začetne skupine, iz katerih so se najuspešnejše uvrstile v četrtfinale.

Največ športnih spretnosti so tako pokazale ekipa Vrpale Metropola iz vrhpoljsko-podgorske naveze, ekipa Ansambel bratov Petrič iz Lahovč, ekipa Ščuke iz Cerknice ter ekipa Krofki iz Ljubljane. Slednji so po dveh napetih obračunih v polfinalu in finalu osvojili pokal Term Snovik.

Lepo presenečenje turnirja je bila fantovska ekipa Razbijačev v starosti do 10 let, ki so bili ob svojih nastopih deležni najglasnejše navijaške podpore, kar jih je še dodatno motiviralo pri spretnemu preigravanju starejših nasprotnikov.

Vsi udeleženci so bili zelo zadovoljni s turnirjem in se že veselijo revanša v naslednji zimski sezoni.
Končna razvrstitev ekip:
1. mesto: KROFKI
2. mesto: ŠČUKE CERKNICA
3. mesto: ANSAMBEL BRATOV PETRIČ
4. mesto: VRPALE METROPOLA
5. mesto: TUTA SOS
6. mesto: MYSTERY
7. mesto: BUTALCI
8. mesto: SVETI DUH EAGLES
9. mesto: RAZBIJAČI
10. mesto: MLINARJI
11. mesto: PAKCI
12. mesto: BANDA

Več fotografij pa si lahko ogledate na https://www.facebook.com/turisticnodrustvotuhinjskadolina