Skoči na vsebino

Najem šotora

Prireditveni prostor za posebna doživetja in dogodke v objemu Kamniških planin.

Turistično društvo Tuhinjska dolina v najem oddaja prireditveni šotor za posebna doživetja in dogodke, kot so sejmi, zabavne, kulturne in športne prireditve, koncerti, različne zasebne zabave in praznovanja ter poslovni dogodki. 


V šotoru je urejena vsa potrebna infrastruktura.

Lokacija: nasproti Term Snovik
Število udeležencev: 600; 160 sedišč
Oprema: podest, oder, stoli in mize, elektrika, sanitarije
Velikost šotora: 600 m2, lahko najamete le del šotora.
Dodatno: vaše prireditve lahko dopolnite s ponudbo Term Snovik

Najem

Cena za najem šotora je 2 EUR/m2. Cena za prebivalce Tuhinjske doline je 1 EUR/m2.

Glede dogovora o najemu šotora smo dosegljivi na tel. številki 041 633 779 oz. preko elektronskega naslova info@td-tuhinjskadolina.si.

Turistično društvo je v letu 2018 v sodelovanju s Termami Snovik ter drugimi društvi za izvajanje različnih dogodkov, sejmov in prireditev realiziralo projekt postavitve mobilnega prireditvenega prostora in s tem je Tuhinjska dolina pridobila nove možnosti za izvajanje prireditev skozi vse leto ne glede na vremenske pogoje, kar do tedaj ni bilo mogoče. S sofinanciranim projektom EKSRP (Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja) je Tuhinjska dolina pridobila osrednji prireditveni prostor, ki povečuje priložnosti za nadaljnji razvoj turizma in vpliva na intenzivnejše društveno in družabno življenje domačinov. Mobilni šotor prispeva h krepitvi lokalne identitete, k ohranjanju lokalnega tradicionalnega znanja, veščin in običajev ter spodbuja lokalno samooskrbo in podjetništvo.


Cilj projekta je nadgraditi že obstoječe dogodke in sodelovanje ter oblikovati nove možnosti povezovanja lokalnih akterjev, vzpostavitev novih produktov, povečanje prepoznavnosti destinacije Srce Slovenije in prispevati k povečanju blaginje prebivalstva in zadovoljstva gostov in obiskovalcev.
Podeželje je prostor mnogoterih interesov in potencialov, in na nas je, kako in v kakšen način jih uresničujemo.