Skoči na vsebino
Domov » Dogodki » Redni občni zbor Turističnega društva Tuhinjska dolina

Redni občni zbor Turističnega društva Tuhinjska dolina

V četrtek, 07.03.2024, smo se članice in člani Turističnega društva Tuhinjska dolina zbrali na rednem letnem občnem zboru v dvorani Hrast v Termah Snovik. Srečanje smo začeli z zelo zanimivim predavanjem o nevtralizaciji stresa, kjer nam je predavateljica iz ZD Kamnik predstavila tehnike sproščanja. Sledila je glasbena točka Godbe Tuhinjska dolina, ob 18.30 uri pa se je začel občni zbor z objavljenim dnevnim redom. Občnemu zboru sta prisostvovala tudi župan Občine Kamnik g. Matej Slapar in direktor Zavoda za turizem in šport g. Luka Svetec.

Triinštirideset članov in članic je izvolilo delovno predsedstvo in verifikacijsko komisijo. Nadzorni odbor društva je potrdil njegovo poslovanje v letu 2023. Predsednik društva g. Ivan Hribar je v nadaljevanju predstavil program dela društva v letošnjem letu. Predstavil je tudi finančni plan za delovanje sekcij
društva. Med najpomembnejšimi dogodki letošnjega leta bo izdaja zbornika z naslovom 30 let razvoja Tuhinjske doline, kar bo eden izmed osrednjih dogodkov v letošnjem letu, organizirana bo tudi okrogla miza na to temo.

Člani so po 20. uri, ko se je končal sestanek, nadaljevali z druženjem in pogostitvijo v dvorani Tuhinjka.