Skoči na vsebino
Domov » Novice » Skupinska zvočna kopel z gongi

Skupinska zvočna kopel z gongi

Terme Snovik, ponedeljek 14. junij, 21. junij in 28.junij od 18: 00 do 19:00 ure

Vsak izmed nas se sreča s pomanjkanjem energije zaradi hitrega življenjska tempa in stresa. Takrat je čas za globoko sprostitev, umiritev in regeneracijo telesa na vseh ravneh. Postavite zdravje vašega telesa na prvo mesto in se nam pridružite na zvočnih vibracijah, ki povzročajo blagodejno notranjo masažo vseh celic. Zvok gonga vibrira z energetskimi linijami telesa in jih uravnoteži.
Gong je starodavno glasbilo, ki izvira iz jugovzhodne Azije. Proizvaja zvok po načelu zlatega reza. Zvočna masaža temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogat spekter nad tonov harmonizira levo in desno možgansko polovico, ter v stanju globoke sprostitve aktivira samozdravljenje telesa. Ker je naše telo sestavljeno iz 80 % vode, ki je idealen prenašalec vibracij iz okolja, se vibracije zvoka gonga prenesejo v kri, notranje organe, tkiva, vse do celičnega spomina. Močne vibracije na tak način povzročajo blagodejno notranjo masažo vseh celic. Zvočne vibracije pri tovrstni masaži vplivajo tudi na vaš živčni sistem v telesu, saj inhibirajo stresne in bolečinske dražljaje. Odpravlja ter razgrajuje vse, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne frekvence naših celic, organov in našega telesa. Zdravilna vibracija zvoka napolni vsak atom in vsako celico ter ju pretrese z vibracijo zdravja, harmonije in ravnovesja. Povsem spontano odpravijo stare miselne vzorce, ki nam ne služijo več.
Cena je 22 € / osebo.
Nakup karte za dogodek na https://www.terme-snovik.si/…/kneipp…/zvocna_kopel_nakup
Prijave sprejemamo tudi preko telefonske številke 01 83 44 100 ali na email info@terme-snovik.si najkasneje do 12:00 na dan dogodka.
Vzemite si čas za svoje zdravje.