Skoči na vsebino
Domov » Ponudniki » Ponudniki nastanitev » Terme Snovik

Terme Snovik

Snovik 7
1219 Laze v Tuhinju

01 834 41 00
info@terme-snovik.si
Spletna stran

Kapaciteta:

Število postelj: 371
Število apartmajev: 74
Število sob: 31

Apartmajsko naselje z apartmaji za 2, 4 ali 5 oseb in dvoposteljne sobe.

 

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.

Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo. Bazenski kompleks sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Zunanji bazen s tobogani je v poletnih mesecih pravi doživljajski raj za otroke in odrasle. V wellnessu se lahko razvajate in sprostite z različnimi vrstami masaž, savnanjem v finski, turški in ledeni savni, nego obraza in telesa ter Kneippovimi oblivi, oblogami in masažami. Apartmajsko naselje, ki se razteza nad termalnim kompleksom, je zgrajeno iz naravnih materialov, kar omogoča sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine. V restavraciji Potočka pripravljajo jedi za penzionske goste in dnevne obiskovalce. Nudijo vam pester izbor klasičnih, lokalnih jedi in sezonskih jedi. Posebnost restavracije je tuhinjska postrv, ki jo gojijo v reki Nevljici in jo gostje lahko uživajo pripravljeno na različne načine.

Slikovita, zelena in gričevnata okolica Term Snovik vas bo v času oddiha zagotovo zvabila na svež zrak. Okoliški griči in hribi so primerni za pohodnike in kolesarje, ki bodo navdušeni nad lepotami neokrnjene narave. Ker v napornem, z delovnimi obveznostmi napolnjenem vsakdanjiku pogosto pozabimo nase, za vas pripravljajo tudi delavnice sproščanja, joge in meditacije ter delavnice priprave zdravih jedi.


Lahko nas kontaktirate preko obrazca